De woning van Fleur

Deze woning staat in een nieuwbouwwijk en heeft een vrij standaard indeling. Dat maakt dat Fleur elke keer opzoek is naar een nieuwe inzichten in de indeling. Ze heeft gekozen voor lichte witte tinten en zachte kleuren. 

De vloer keuzes zijn zorgvuldig uitgekozen om het wat saaie imago van een nieuwbouw woning meer karakter te geven. Zo ligt er in de woonkamer een licht eikenhouten vloer en in de gang kleine hexagon tegeltjes.

DE HAL

Hier zijn de hexagon tegeltjes te zien van het merk Winckelmans. Voor de muren heeft ze gekozen voor een blauw tint wat de ruimte iets meer opbreekt.

WOONKAMER

Als basis is er eerst gekozen voor witte wanden gecombineerd met zachte kleuren. De meubels komen van verschillende winkels zoals Sostrene Grene en IKEA. 

SLAAPKAMER

In de slaapkamer is de basis licht en wit. De linnen gordijnen geven een fijne textuur aan de ruimte. Datzelfde geldt voor de antieke nachtkastjes en de rotan lamp. 

DE EERSTE WEKEN

Het wiegje is oud en is opgeknapt met een nieuwe matrasje en hemeltje. Ook zijn de wielen vernieuwd zodat alles weer stevig staat.

DE BABYKAMER

Hier waren de wanden en de vloer al klaar. Maar om er toch een kinderlijke kamer van te maken heeft Fleur gekozen voor het behang van Sandberg. Het was nog niet bekend of het een jongen of een meisje zou worden dus alle meubels en kleuren zijn zo neutraal mogelijk uitgekozen.

DE KEUKEN

Fleur heeft gekozen voor een L-vormige keuken. De wasbak is geplaatst voor het raam en er is gekozen voor zo min mogelijk hoge opbergers. Als er ruimte genoeg is, kan het fijn zijn om minder hoge kasten te hebben voor het opbergen. Je komt er vaak slecht bij en er is weinig overzicht over de spullen die je bezit.

De keuken is smaller en mede door de eikenhouten vloer is er daarom gekozen voor een lichte keuken. 

UPDATE KEUKEN

Eindelijk weer een nieuwe toevoeging in de keuken van Fleur! Deze tegeltjes en plankjes waren al langer een wens. Tussen de afzuigkap en het raam in zijn er opmaat gemaakte eikenhouten plankjes geplaatst. Ook zijn er Portugese handgemaakte tegeltjes gezet. Deze tegeltjes zijn craquele om zo de keuken meer karakter te geven.

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon

Copyright 2018 PLAATKWADRAAT 

Algemene voorwaarden